artikel

16 Vreemdste plekken om te slapen

Hotel

Een betonnen rioolbuis, een groot uitgevallen doorzichtige skippybal, het Paard van Troje, een voormalig vuurtoren, een oplegger van een vrachtwagen of een grafkist. Zomaar wat voorbeelden van wonderlijke vreemde plekken om te overnachten. Misset Horeca verzamelde 16 van de vreemdste accommodaties.

16 Vreemdste plekken om te slapen

Een deel ervan, namelijk tien locaties en/of producten, is te zien in de special Misset Extra Hotel die onlangs is gepubliceerd. Online tonen we én meer accommodaties én meer foto’s per accommodatie (in alfabetische volgorde). Inclusief eigen website voor meer informatie.

Wat opvalt is dat er voldoende Nederlandse inbreng is. Zowel de de Hobbit Woning, de reddingscapsule Saljoet, de Floating Suite als de Havenkraan in Harlingen is van Nederlandse ‘makelij’. En in het Ice Hotel in het hoge noorden van Zweden zijn Nederlandse ontwerpen terug te vinden. Namelijk van Marjolein Vonk en Marinus Vroom (foto1) en Wilfred Stijger en Edith van de Wetering.

Foto’s via accommodaties/sites, behalve Ice Hotel ((Leif Milling) en The Lighthouse (Steve Thomas).

Reageer op dit artikel