artikel

Claire van Campen is trots op haar team

Hotel

Het team van Eden American Hotel heeft woensdag een feestje gevierd nadat bekend werd dat hun hotel de Dutch Hotel Award had gewonnen. General manager Claire van Campen is trots op haar team. ‘We hebben het met z’n allen gedaan.

Claire van Campen is trots op haar team

Al vanaf dinsdagochtend zat ze in spanning, en dacht bij elk telefoontje de verlossende boodschap te krijgen. Toen woensdag aan het eind van de ochtend de bekendmaking kwam, viel er toch wel wat spanning van haar en haar mensen af, laat ze donderdagmiddag weten.

‘We hebben ’s avonds met het managementteam en de directie wat gegeten. Voor de rest van het personeel houden we dinsdag een borrel. Om ze te bedanken voor hun inzet hebben we voor iedereen een cadeautje. Normaal mag het personeel geen alcohol drinken in het hotel, maar voor deze ene keer maken we een uitzondering.’

Deelname aan de prestigieuze wedstrijd was pittig, zegt Van Campen. ‘Vooral de presentatie aan de jury was zwaar en spannend. Er werden best pittige vragen gesteld. Maar dat was achteraf ook het leukste onderdeel.’

Bij de presentatie wist Van Campen zich ook verrast door haar eigen mensen. ‘Je ziet kwaliteiten bij mensen van wie je ze in eerste instantie niet zou verwachten. Bijvoorbeeld wat betreft spreken in het openbaar.’

Na die presentatie had Van Campen goed vertrouwen in de overwinning. ‘Maar het blijft lastig inschatten, je weet niet hoe de anderen het doen.’

Ze heeft geen moment spijt van de beslissing in te gaan op de uitnodiging van de organisatie van de Dutch Hotel Award. ‘Toen we hoorden dat we door waren naar de volgende ronde werd het echt serieus, en ging iedereen er helemaal voor.’

In het verloop van de wedstrijd, waaraan ze zelf intensief heeft meegedaan, zag ze haar team naar elkaar toe groeien. ‘We werden veel hechter, iedereen steunde elkaar. Dat is mooi. Het heeft ons veel meer gebracht dan de Award alleen. Ik raad dan ook iedereen aan mee te doen.’

Vandaag wordt de Dutch Hotel Award aan Van Campen en het team van American uitgereikt. Maandag zijn de foto’s van die uitreiking te vinden op Missethoreca.nl.

Bekijk hier nog één keer de filmpjes van de finalisten.

Nieuwsberichten over de Dutch Hotel Award:

Reageer op dit artikel