artikel

Dagboek: Horecastudent Niek in Hilton A’dam

Hotel

Hilton Hotel Amsterdam heeft horecastudent Niek van Halteren flink in de watten gelegd. De student werd door het Amsterdamse vijfsterrenhotel voor zijn stageverslag op onze site beloond met een weekendje Hilton. Daarnaast kreeg Niek een gratis jaarabonnement op Misset Horeca. Voor Misset Horeca hield de beste ‘stagemailer’ een dagboek bij over zijn verblijf in het Amsterdamse tophotel.

Dagboek: Horecastudent Niek in Hilton A’dam

Vrijdag

Om 14.00 uur word ik in de lobby van het hotel hartelijk ontvangen door de general manager van het hotel, de heer Payer. Kort daarop start een uitgebreide rondleiding door het hotel. Een persoonlijke rondleiding van de heer Payer zelf. Deze rondleiding was erg uitgebreid, van standaard kamer tot de John en Yoko Ono suite, van keuken tot restaurant. Gevolgd door het in ontvangst nemen van de prijs: een compleet verzorgd weekend inclusief diners.

» Bekijk hier de video

Onze aankomst op onze kamer om 16.30 uur was een verrassing. Onze Executive Room zag er mooi uit en we hadden een fantastisch uitzicht over Amsterdam Zuid. Er stond een fles champagne klaar met vers fruit!

’s Avonds hebben wij gedineerd in het Italiaanse restaurant van het hotel. Na het ontvangst plaatsgenomen aan het raam met uitzicht op het water en de haven van het hotel. Hier hebben wij mogen genieten van een superdiner, tot in de puntjes verzorgd. De internationale bediening is echt een pluspunt. Stuk voor stuk mensen met ambitie en passie voor hun werk, zoals ik dat ook zag bij de heer Payer.

Zaterdag

’s Ochtends hebben wij genoten van een heerlijk ontbijt in de executive lounge op de 10e verdieping met een prachtig uitzicht. Gedurende de dag hebben wij Amsterdam bekeken.

’s Avonds hebben we wederom genoten van het diner. Complimenten voor de keuken, aangezien deze je bij elk gerecht weer verrast met een gerecht dat overheerlijk smaakt en er prachtig uit ziet. De bediening was weer goed en attent.

Aangekomen op onze kamer werden we weer verrast met een pakket dat bestond uit een goede fles wijn, een gepofte appel met kaneel, zelfgemaakte bitterkoekjes en borrelnootjes! Het was weer een verassing, de zoveelste van het weekend.

Zondag

Na het ontbijt konden wij concluderen, dat het Hilton in Amsterdam onze verwachtingen ver heeft overtroffen. Wij hebben een bijzonder fijn weekend gehad, mede dankzij het behulpzame personeel en de constante hoge kwaliteit, die wordt geleverd in elk aspect van het bedrijf!

Het stageverslag van Niek: Groeten uit Beaver Creek

Reageer op dit artikel