artikel

Hoe kunnen hotels onder ‘wurggreep boekingssites’ uitkomen?

Hotel

De spanning tussen hotels en boekingssites blijft onveranderd groot. Frictie is er vooral over de hoogte van de commissies, de dominantie rol van boekingssites op internet en de kleine letters in het contract met boekingssites. Hotelvoorman Frans Hazen van KHN sprak vandaag in het Eindhovens Dagblad zelfs over een ‘wurggreep waarin hotels zich bevinden’. Logische vraag: hoe kunnen hotels onder deze wurggreep uitkomen? Welke tips hebben jullie voor hoteliers?

Hoe kunnen hotels onder ‘wurggreep boekingssites’ uitkomen?

In de LinkedIn Group van Misset Horeca is over dit onderwerp een discussie van start gegaan. Laat uw mening horen over dit onderwerp of start zelf een discussie over een thema in de horeca.

» Ga hier naar de discussie over boekingssites

Reageer op dit artikel