artikel

Horror’ voorbij voor heropend hotel Seven one Seven

Hotel

De heropening duurde toch nog iets langer dan gedacht. Maar vrijdag 1 april is Hotel Seven one Seven dan toch weer open gegaan. Het luxe Amsterdamse hotel beleefde een horrorscenario na een brand eind vorig jaar. Bekijk nu de foto’s van het heropende hotel.

Horror’ voorbij voor heropend hotel Seven one Seven

De brand in een achter Seven one Seven gelegen pand zorgde voor fikse schade. Gm Brita Röhl meldde eind januari nog aan Misset Horeca dat de heropening van het hotel aan de Prinsengracht 717 medio februari te verwachten was. Dat is uiteindelijk 1 april geworden.

‘We zijn 3,5 maand dicht geweest. We hebben veel rook, roet en waterschade gehad’, aldus Röhl. ‘Met een aantal veranderde accenten is het hotel weer helemaal in oude glorie hersteld. En nog mooier. De stylist Kees van der Valk was een van de vorige eigenaren die het had ingericht.’

Röhl kijkt reikhalzend uit naar het oppakken van de exploitatie van Seven one Seven. ‘Met het voorjaar en de zomer in het vooruitzicht hopen zij weer veel blije gasten, gelukkige bruidsparen en tevreden zakenmensen te mogen verwelkomen.’

Reageer op dit artikel