artikel

Hotello’s meld je aan voor het HotelloTOP Year Event

Hotel

Het Hotello TOP Year Event vindt voor het eerst tijdens de Horecava plaats op 14 januari 2009. De registratie voor deze lustrumeditie van het HotelloTOP Year Event is geopend.

Hotello’s meld je aan voor het HotelloTOP Year Event

Centraal op dit grootste netwerkevent staat het omgaan met de altijd onvoorspelbare toekomst. Wat zijn de gouden eieren, de succesfactoren, voor de toekomst? Het HotelloTOP Year Event biedt het antwoord op woensdag 14 januari 2009 in het RAI Congrescentrum.

Programma 14 januari 2009

Aan de hand van vier symbolische gouden eieren gaat het HotelloTOP Year Event Congres in op het thema ‘Visioning the Future’. Deze gouden eieren zijn: een heldere visie van het Management Team, een gepassioneerd en participerend team, loyale klanten en de mogelijkheid om te veranderen. Doel van het congres is inzicht te geven hoe je als ‘hotello’ succesvol kunt ingaan op de snelle veranderingen in onze maatschappij. Met onder andere:

Netwerken

Aansluitend aan het HotelloTOP congres vindt de netwerkbijeenkomst plaats. Deze netwerkbijeenkomst, verzorgd door van Eeden Evenementen, staat in het teken van “welkom thuis”. Met alle omzwervingen die hotello’s maken is het woensdag 14 januari 2009 vanaf 17:00 uur tijd om je thuis te voelen.

Aanmelding

Het HotelloTOP Year Event is toegankelijk voor afgestudeerden aan de hoge internationale hotelscholen en voor genodigden van sponsoren. Kosten voor deelname bedragen € 75,- excl. BTW. Dit is inclusief een bezoek aan de Horecava en een lichte lunch op het HOTEL plein, welke plaatsvindt tussen 12.00 – 13.30 uur op woensdag 14 januari 2009. Aanmelden kan via www.hotellotop.com.

Reageer op dit artikel