artikel

HotelloTOP Netwerkevent ‘Welkom Thuis

Hotel

De HotelloTOP Netwerk bijeenkomst staat in het teken van “Welkom Thuis”. Met alle omzwervingen die hotello’s maken is het14 januari vanaf vijf uur tijd om je thuis te voelen.

HotelloTOP Netwerkevent ‘Welkom Thuis

Van Eeden Evenementen geeft vorm aan het ‘welkom thuis’ gevoel tijdens de netwerkbijeenkomst in de Park Foyer van Amsterdam RAI. Want dat is toch onze kracht als Hotello’s. Wij managen gastvrijheid zodanig, dat mensen zich welkom voelen in de bedrijven waar we werken. Het principe waar de organisatie Hostmanship voor staat en waar we op 14 januari meer over gaan leren. Na het inhoudelijke congres is er volop gelegenheid om te netwerken.

De netwerkbijeenkomst zal in alles lijken op een echt thuis. Zo zullen er verschillende kamers zijn, waaronder slaapkamers, een woonkamer, een keuken en zelfs de studeerkamer zal niet ontbreken. Ook de badkamer en de tuin zullen een plekje krijgen in de Park Foyer.

Heb je interesse om je dienst of product tijdens deze jaarlijkse Netwerkborrel te presenteren, dan bestaat de mogelijkheid een bedrijfsgebonden classic sponsorship af te nemen (€ 500). Zie hiervoor sponsor worden.

Reageer op dit artikel