artikel

Lucy’s Inn, Eesergroen

Hotel

Sinds de komst van Lucy Burton, schoondochter van Wim en Marianne Wubbs en echtgenote van zoon Sander, is de trend naar de Engelse keuken gezet. Hotel-restaurant Herberg De Aanhouder Wint in het landelijke Eesergroen gaat na 23 jaar verder als Lucy’s Inn.

Lucy’s Inn, Eesergroen

Een hotel en Engels restaurant, met vooral een uitgebreide high tea-kaart. Gasten vroegen spontaan aan Lucy, geboren en getogen in het Engelse Midland, om traditioneel Engelse cakes en scones te bakken. Ze waardeerden ook Lucy’s muffins, sandwiches, quiches en andere lekkernijen. Op aansporen van haar man Sander, die de bedrijfsleiding voert, en haar schoonouders, zette Lucy de high tea’s op de kaart. Samen met studenten van de Hanzeschool Groningen werd het horecaconcept verder ontwikkeld. ‘Puurheid, kwaliteit en een grote mate van gastvrijheid en gemoedelijkheid zijn onze speerpunten’, aldus het stel.

Dorpsstraat 2. Tel. (0599) 28 72 50. www.lucysinn.nl. Capaciteit: 40 zitplaatsen; terras 60; 14 kamers. Prijsindicatie: high tea €17,95 p.p.; driegangen keuzemenu €23,50; kamers €40,– p.p.p.n. Restaurant in de zomer dagelijks geopend.

Reageer op dit artikel