artikel

Manna, Nijmegen

Hotel

Suitehotel Manna is gevestigd in een volledig gerenoveerd pand uit 1892, dat de laatste veertig jaar bekend stond als de Kerk der Nazarener. Met behoud van de grandeur van het historische pand is het hotel-restaurant voorzien van hedendaags design en comfort door interior designer en kunstenaar Erik de Bruijn.

Manna, Nijmegen

‘Daarom zijn onze zes hotelkamers suites, ze zijn voorzien van de mooiste accessoires en kunst’, zeggen Sander Hendrix en Aïda Papilaja. ‘Manna is een eigentijdse zaak. We ambiëren een mondiale en ongedwongen sfeer en willen geen opgedirkt gedoe. We stralen een soort stoere vrijpostigheid uit. Zeg maar: gewoon leuk, maar wel professioneel.’

De eigenaren hebben in een reeks mooie bedrijven gewerkt, zoals bij Wijnfort Lent, restaurant De Fusie in Nijmegen, ’t Ambacht in Driel en Giga’s in Ellecom. Voor de financiering werkt het paar met twintig participanten. Samen nemen de ambassadors een derde van de investering voor hun rekening, ze krijgen

daar exclusieve privileges voor terug. In de gedeeltelijk open keuken (met fruits de mer-bar) zwaait Wouter Jansen de scepter; hij is de voormalige souschef van Giga’s.

Oranjesingel 2c. Tel. (024) 365 09 90. www.manna-nijmegen.nl. Capaciteit: 6 suites; restaurant 85 couverts. Prijsindicatie: suite €160,- à €250,- inclusief ontbijt; basisgerechten tussen €7 en €15,-; world specialties tussen €18,- en €70,-.

Reageer op dit artikel