artikel

Ongekende hotelweelde in beeld

Hotel

De mooiste en meest bijzondere hotels ter wereld. Per stuk juweeltjes. De website Forbes.com maakte een selectie uit een lijst met absolute tophotels. Fraai vormgegeven, gelegen op idyllische plekjes, voorzien van alle gemakken en een prijs tot tienduizend dollar per nacht. In een diashow komen de schitterende hotels een voor een voorbij.
Naar de diashow…

Ongekende hotelweelde in beeld

Ongekende hotelweelde in beeldDe mooiste en meest bijzondere hotels ter wereld. Per stuk juweeltjes. De website Forbes.com maakte een selectie uit een lijst met absolute tophotels voor een online diashow. Fraai vormgegeven, gelegen op idyllische plekjes, voorzien van alle gemakken en een prijs tot tienduizend dollar per nacht. In een diashow komen de schitterende hotels een voor een voorbij.

Bekijk nu de diashow.

Reageer op dit artikel