artikel

Thuis voor Hotello’s op Horecava

Hotel

Ook al zijn we niet allemaal de hotellerie ingegaan, toch zitten onze roots in deze branche! Kom daarom een kijkje nemen in HOTEL, één van de trendwerelden op de komende Horecava.

Thuis voor Hotello’s op Horecava

Maandag 12 januari 2009: Beat the crisis

Middagsessie 15:00 – 16:00 @ HOTEL Lounge

Netwerkborrel 16:00 – 17:00 @ HOTEL Plein

Interactieve sessie & discussie met als onderwerp: Hoe gaan de nieuwe, opkomende ketens de dalende omzetten en bezetting te lijf? Bas Tolmeijer (Apollo Hotels & Resorts), Lucas Petit (Hospitality Company), Rob Hermans (Fletcher Hotels) Gui de Vries (Sandton Hotels) en Frans Wientjes (Eden City Hotels) doen een boekje open over best practices in moeilijke tijden. Host: Martijn Reintjes, adjunct-hoofdredacteur Misset Horeca/Hotel. Interesse? Mail naar info@hotellotop.com

Dinsdag 13 januari 2009: Hostmanship

Middagsessie 15:00 – 16:00 @ HOTEL Lounge

Netwerkborrel 16:00 – 17:00 @ HOTEL Plein

Hostmanship is de kunst, mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Kritische succesfactor in ondernemen en personeelsmanagement. Een aantal leading trainingsbedrijven vertelt over baanbrekende technieken die zij hanteren. met onder andere: Alexander de Vries van Hostmanship, Maarten Wessels van Wessels Trainingen, Jack de Waard van FairField training & coaching en Fried van de Vorst van Service Circus. Angélique Barèl van Monuta vertelt over haar invulling van Hostmanship. Host: Martijn Reintjes, adjunct-hoofdredacteur Misset Horeca/Hotel. Interesse? Mail naar info@hotellotop.com

Woensdag 14 januari 2009: Made in Holland, Wanted Abroad

Middagsessie 15:00 – 16:00 @ HOTEL Lounge

Netwerkborrel 16:00 – 17:00 @ HOTEL Plein

Interactieve sessie & discussie met als onderwerp: De wereld als werkterrein. Nederlandse hotelmanagers zijn gewild in het buitenland. Hoe zit dat? En hoe haal je het beste uit een internationale carrière? nL-hotello’s over veel reizen, exotische bestemmingen en aanpassen in andere culturen. met onder andere: Roy Buitenkamp (st. Regis New York), Floortje Jeukens (Le Meridien Nice ) Freek den Hollander (GM HRC International, gevestigd in Bulgarije), Stefan Dubbeling (Floris Suite Hotel Curaçao), Kees Zwemmer (Omni Berkshire Place New York). Host: Martijn Reintjes adjunct-hoofdredacteur Misset Horeca/Hotel. Interesse? Mail naar info@hotellotop.com

Donderdag 15 januari 2009: Are you ready to go international?

4 sessies voor studenten om 12:00, 13:00, 14:00 en 15:00 @ HOTEL Lounge

Young Hotello Career Day, dé dag voor hotelschoolstudenten. georganiseerd door HRC International, Mise en Place, Golden Tulip en HotelloTOP. meer weten? Mail dan naar career@hotellotop.com

Dit programma wordt georganiseerd door:

Maartje Beijsens, Charles van Goch, Joke van der Wijngaart en Martijn Reintjes.

Reageer op dit artikel