artikel

Unieke referentiesite van HotelloTOP

Hotel

Een unieke referentiesite waar je op twee simpele manieren als Hotello van kunt profiteren; Ten eerste kun je als Connector goed geld verdienen door vrienden aan te bevelen voor een baan. Ten tweede helpt HotelloTOP in samenwerking met Zubka Opdrachtgevers de ideale kandidaat makkelijker, goedkoper en sneller te vinden. Ben je op zoek naar een baan? Ben je op zoek naar een nieuwe werknemer? of ken je iemand die geschikt is voor een baan?

Unieke referentiesite van HotelloTOP

Hoe ben jij aan je baan gekomen?

De meeste carrièremoves heb je te danken aan je netwerk. Zeker in het netwerk van hotello’s, hebben we vele interessante matches de revue zien passeren. Op hotelloJOB kun je je aanmelden als kandidaat, opdrachtgever, maar ook als connector.

Waarom zou je Connector worden?

Hoe kun je geld verdienen door mensen aan een nieuwe baan te helpen? Heel simpel, als er een vacature geplaatst is op HotelloJjOB en jij kent iemand die perfect voor de functie is, treed dan op als Connector en beveel hem of haar aan.Je kunt iedereen aanbevelen; je zus, neef, klasgenoot, of collega – iedereen van wie jij denkt dat diegene perfect is voor de functie. Als deze match succesvol is krijg je een aantrekkelijke beloning: € 1000,- en daarnaast gaat er € 100 naar de We Care Foundation.

Waarom zou je een Opdrachtgever worden?

Door je vacatures op HotelloJOB te plaatsen vergroot je de kans de ideale Kandidaat te vinden. Stel je voor; duizenden Connectors die stuk voor stuk hun netwerk voor je inzetten! Je kunt het profiel van de voorgestelde kandidaat bekijken om te zien of deze persoon

precies is wat jij zoekt. Als sponsor van HotelloTOP krijg je credits gratis, een credit houdt een vacature in voor 4 weken. Bij een

succesvolle match wordt er € 2000 in rekening gebracht.

Jij bent een Kandidaat?

die op HotelloJOB een nieuwe baan zoekt. HotelloJOB werkt voor jou, omdat jouw vrienden en professionele contacten je aanbevelen bij Opdrachtgevers.

Meer weten? Ga naar www.hotellojob.com

Reageer op dit artikel