artikel

Video ‘Oranje hotel’ tijdens EK

Hotel

In het hotel waar de voetballers en coaches van het Nederlands Elftal komende zomer tijdens het EK verblijven, ontbreekt niets. De jongens van Van Basten worden in het luxe Beau Rivage Palace in Lausanne ondergebracht.

Video ‘Oranje hotel’ tijdens EK

De Telegraaf ging op bezoek in het hotel en maakte ter promotie voor van hun producten een video van het hotel en directe omgeving. In de vier minuten durende video worden onder meer de kamers getoond waar de internationals verblijven.

Hotel Beau Rivage Palace staat aangeschreven als een absoluut tophotel in het Alpenland. Het logiesbedrijf werd al enkele malen uitgeroepen tot beste hotel van Zwitserland. Een van de topattracties van het hotel is de imposante wijnkelder. Daarin liggen maarliefst 75.000 wijnen opgeslagen.

Voor de spelers van Oranje is het geen onbekende herberg. Tijdens de voorbereiding op het EK 2004 in Portugal werd het hotel ook al bezocht voor een trainingsstage. Ook voor het WK 2006 in Duitsland verbleven de Nederlandse voetballers in de voorbereiding op het toernooi in het hotel.

Reageer op dit artikel