artikel

Horecainterieur: Trattoria van Steigenberger hotel

Hotel

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam heeft onder leiding van Executive Chef Ron Schouwenburg de nieuwe ‘Trattoria – per vini e mangiare’ geopend. Een Italiaanse Trattoria met een ruime selectie huisgemaakte anti pasti, verse pasta’s en flammkuchen met gezonde ingrediënten. Bekijk hier de beelden.

Horecainterieur: Trattoria van Steigenberger hotel

Ron Schouwenburg is onder andere werkzaam geweest als Chef de Cuisine bij Restaurant Vermeer in Amsterdam en als chef-kok bij Grand Hotel Karel V in. Met de nieuwe ‘Trattoria – per vini en mangiare’ biedt het Steigenberger Airport Hotel een toegankelijk concept aan voor hotelgasten, (zakelijke) bezoekers en toeristen die op zoek zijn naar goed eten tegen een betaalbare prijs.

Reageer op dit artikel