fotoreportage

Hotel Dux ingericht door eigenaar/wereldreiziger

Hotel

Bij de inrichting van zijn 27 kamers tellende Hotel Dux stelde eigenaar Victor Adams zich de vraag: wat wil de zakelijke gast in een hotel? Het antwoord: een inloopdouche. Een stille airco. En gratis, draadloos internet.

Hotel Dux ingericht door eigenaar/wereldreiziger

Bij de inrichting van zijn 27 kamers tellende Hotel Dux stelde eigenaar Victor Adams zich de vraag: wat wil de zakelijke gast in een hotel? Het antwoord: een inloopdouche. Een stille airco. En gratis, draadloos internet.
Niets is zo vervelend als bij het uitchecken allerlei rekeningen te moeten voldoen, aldus de man die zelf meer dan duizend keer overnachtte in hotels over de hele wereld. Adams is directeur van de Amerikaanse motorenfabrikant Briggs & Stratton en reist veel. Het inspireerde hem om in het opvallende designhotel in het Roermond materialen uit Amerika, India, Italië en China toe te passen.

 

Foto’s: Peter Kessels

Reageer op dit artikel