fotoreportage

Foto’s Vakantiebeurs 2014

Hotel

Italië, Frankrijk en Duitsland/Spanje vormen de top drie van populaire vakantiebestemmingen onder de bezoekers van de Vakantie beurs 2014 die van 14 tot en met 18 januari 2014 in Utrecht plaats vond. In totaal 117.073 vakantiegangers bezochten de beurs, 13 procent meer dan vorig jaar. De manier om in de vakantiestemming te komen, is via eten uit de buitenlandse keukens. Naast een culinaire route voor bezoekers over de beursvloer waren er tal van eetconcepten aanwezig. Zoals een Grieks restaurant met pita. Griekenland steeg dit jaar sterk in populariteit en staat vierde op de lijst van vakantiebestemmingen, gevolgd door Oostenrijk/Zwitserland op de vijfde plaats. De meest geliefde bestemmingen buiten Europa zijn respectievelijk Azië, Verenigde Staten/Canada, Afrika, Midden- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied.

Foto’s Vakantiebeurs 2014
Reageer op dit artikel