fotoreportage

Me Londen, Londen

Hotel

De Spaanse keten Sol Meliá opende begin 2013 het ME-hotel in Londen. De begane grond is een openbare ruimte met een lounge, twee restaurants en een bar. De sexy witte lederen stoelen, chromen buizen van grond tot plafond en grote, elegante lichtringen aan het plafond geven de bar een luxueuze uitstraling.

Me Londen, Londen

Hotelgasten hebben het privilege op de eerste verdieping gebruik te mogen maken van een bijzondere foyer. Deze foyer is geplaatst in een piramidevormig atrium dat wordt verlicht met daglicht dat van tien verdiepingen via witmarmeren wanden naar beneden stroomt. Het sensationele dakterras met bar biedt een panoramisch uitzicht over Londen.

Locatie en stad: Aldwych, Westminster, Londen
Openingsdatum: februari 2013
Type bedrijf: vijfsterrenhotel
Faciliteiten: 157 hotelkamers (waaronder zestien suites), 83 appartementen, zeven zalen, twee restaurants, bars, dakterras, fitness
Stijl: modern
Gebruikte kleuren en materialen: zwart/grijs en wit, marmer; de hotelkamers zijn bekleed met witleren panelen, donkergrijze tapijten en zilvergrijs textiel
Foto’s: Nigel Young, Foster + Partners en Francisco Guerrero 
Designbureau: Foster + Partners, Fosterandpartners.com

Reageer op dit artikel