fotoreportage

The Hard Rock Hotel, Palm Springs

Hotel

Het gloednieuwe woestijnresort The Rock Hotel in Palm Springs heeft een heel bijzondere entree. Via een soort van Arc de Triomphe opgebouwd uit luidsprekers komen gasten binnen in een oase van hardrockglamour. Het hotel is uitbundig en eclectisch ingericht. Aan de hotelmuren hangen elektrische gitaren, foto’s op canvas en muziekmemorabilia van lokale en wereldberoemde iconen, waaronder rock-’n-roll-legendes en hiphopsterren. Het resort heeft 163 hotelkamers en een vip-rockstersuite. Verder beschikt het resort over een spa (maart 2014 open), fitnessruimte, Rock Shop, restaurant, bar, ballroom, business center en zwembad. Hard Rock Hotel Palm Springs is onderdeel van Hard Rock International, een keten met 174 locaties in 54 landen.

The Hard Rock Hotel, Palm Springs

Locatie: centrum van Palm Springs, Zuid-Californië
Type: dessert resort
Openingsdatum: 1 november 2013
Capaciteit: 163 hotelkamers en suites, lobby, restaurant, Rock Shop, spa, buitenzwembad
Stijl: eclectisch
Materialen: messing, kristal, notenhout, driedimensionale tegels, gerecyclede speakers, fotoprints op canvas, geprinte wandbekleding, antieke geneeskundekasten, koperen bekkens
Dominante kleuren: paars en goud
Fotograaf: Jeff Dow 
Designbureau: Hard Rock International / Mr. Important Design

Website:
Hrhpalmsprings.com

Reageer op dit artikel