fotoreportage

Foto’s Hotel Not Hotel Amsterdam

Hotel

Slapen in een antieke Amsterdamse tram, in een oud Volkswagen busje, een een geheime kamer achter een boekenkast of in de raket van stripfiguur Kuifje. Dat kan in Hotel Not Hotel in Amsterdam, aan het Piri Reisplein in stadsdeel de Baarsjes. Alle ‘kamers’ zijn ontworpen door Collaboration-O, een collectief afkomstig van de Design Academy Eindhoven. Eigenaren van het hotel zijn: Dirk Hoogerwerf, Tijmen Receveur en Bruno Bont.

Foto’s Hotel Not Hotel Amsterdam

De gasten delen een gezamenlijke douche- en toiletruimte. Zeven van de in totaal 23 kamers hebben een eigen badkamer. Hier kun je ook besluiten een picknickmand met ontbijtproducten te bestellen. De eigenaren zeggen het hotel net even anders te runnen dan reguliere hotels. ‘Zoals de naam ook al aangeeft. ‘Evenementen, verjaardagen, het hele hotel afhuren voor een feest kan. Maar gasten kunnen ook alleen een drankje komend oen. Alles kan, iedereen is welkom en dat willen we ook uitstralen.’

Reageer op dit artikel