fotoreportage

Waldorf Astoria Hotel, Ras Al Khaimah

Hotel

Gasten van het Waldorf Astoria in de Verenigde Arabische Emiraten maken in het hotel kennis met de geschiedenis, traditie en cultuur van het land. De inrichting is geïnspireerd op het natuurschoon dat het land te bieden heeft, waarbij vooral gedacht is aan de zandduinen en de Perzische Golf. Deze invloeden zijn in het hele hotel terug te zien, ook in de verschillende faciliteiten zoals eetgelegenheden en de spa.

Waldorf Astoria Hotel, Ras Al Khaimah

Locatie: Ras Al Khaimah, Verenigde Arabische Emiraten
Type: hotel
Opening: 1 augustus 2013
Materialen: Achter de receptie hangt een turquoise zijde stof, bezet met gouden pailletten in een golvend patroon. De klok in het midden van de lobby, verwijst naar de klokken waarmee vroeger de tijden werden aangegeven waarop gebeden werd. Deze is gemaakt van verschillende kleuren (edel)metalen zoals champagne-kleurig goud en een turquoise middenstuk.
Foto: Waldorf Astoria Ras Al Khaimah 
Designbureau: HBA London 
Website: Waldorfsstoria.com

Reageer op dit artikel