fotoreportage

Fotorepo finaledag DHA 2015

Hotel

De jury van de Dutch Hotel Award bezocht de drie finalisten van de editie 2015: Vesper in Noordwijk, Hotel van Oranje in Noordwijk en Bilderberg De Keizerskroon in Apeldoorn. Een impressie van die finaledag van fotograaf Koos Groenewold.

Fotorepo finaledag DHA 2015

De winnaar van de Dutch Hotel Award 2015 wordt op donderdag 25 juni bekendgemaakt tijdens het Hotel Management Diner van Misset Horeca. Om tot die winnaar te komen moest de jury de 38 inzendingen terugbrengen tot 3 finalisten. Dat ging in drie ronden, waarbij eerste tien genomineerden werden gekozen, daaruit 5 halve finalisten en vervolgens drie finalisten. Die drie werden op één dag bezocht waarbij de hotels in exact twee uur de jury konden overtuigen. Aan het einde van de dag koos de jury de winnaar. Eerder verscheen al een sfeervideo van de finaledag.

Reageer op dit artikel