fotoreportage

Foto’s vernieuwd NH Krasnapolsky

Hotel 200

Drie van de 12 hotels van NH Hotel Group zijn de afgelopen maandan omgebouwd tot NH Collection, het nieuwe upper-upscale merk van NH. NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky is na een renovatie van meer dan twee jaar compleet vernieuwd en uitgebreid met een cocktailbar in samenwerking met Tess Posthumus en restaurants in samenwerking met Jacob Jan Boerma.

Foto’s vernieuwd NH Krasnapolsky

 Het het 55 panden tellende complex telt 451 kamers, waaronder de 120 vierkante meter tellende Royal Suite aan Damzijde, met privélift en kogelwerend glas, en de Presidential Suite van 100 vierkante meter. Krasnapolsky is bij de Nationale Meeting Awards in februari 2016 uitgeroepen tot ‘Beste Meeting- en Eventlocatie van Nederland’ in de categorie Large. Ook de nieuwe cocktailbar The Tailor, met een cocktailkaart van ‘s werelds beste vrouwelijke bartender (en Misset Horeca-expert) Tess Posthumus, viel al in de prijzen en won de ‘Best New Hotel Bar of Amsterdam’ award 2016. Verder bestaat het f&b-aanbod uit Grand Café Krasnapolsky, inclusief Cake Room en hors d’oevre-bar, en opent eind april The White Room by Jacob Jan Boerma. Het hotel werd 150 jaar gelden opgericht door de Poolse kleermaker Adolf Krasnapolsky, die het imperium begon als koffiehuis. Krasnapolsky stond bekend om zijn innovatieve bedrijfsgeest; zo was hij de eerste hotelier die badkamers integreerde met hotelkamers en het concept roomservice vormgaf.

 

Reageer op dit artikel