fotoreportage

Fotoverslag Hotel Management Diner 2016

Hotel 2062

Ruim 100 gasten, sprekers als Hans Meyer en Ewout Hogendoorn en de uitreiking van de Misset Hotel Young Talent Award, de Misset Hotel Personality Award en natuurlijk de Dutch Hotel Award 2016 vormden donderdag 23 juni in het Haagse Crowne Plaza Promenade hotel de ingrediënten van het jaarlijkse Hotel Management Diner van Misset Horeca. Een fotoverslag van de avond.

Fotoverslag Hotel Management Diner 2016

Voor een aantal mensen werd het een bijzondere avond. General manager Melle van Uden van Dikker & Thijs Fenice Hotel in Amsterdam was argeloos naar het diner gekomen maar werd uitgeroepen tot de winnaar van de allereerste Misset Hotel Young Talent Award. Hans Meyer van Zoku was niet alleen spreker, maar ook genomineerd voor de Misset Hotel Personality Award – en die won hij. Medegenomineerden waren tweevoudig Europees Hotelier van het Jaar Eric Toren van hotel The Toren en conceptontwikkelaar Bram van der Hoek van EHPC (onder meer Sir Albert en Max Brown).

Hoogtepunt van de avond was de bekendmaking van de Dutch Hotel Award 2016, die werd gewonnen door INK Hotel Amsterdam. Het zilver ging naar Bilderberg Klein Zwitserland en het brons was voor Sir Albert Amsterdam.

Daarmee waren alle prijswinnaars Amsterdams, maar zoals Ewout Hogendoorn in zijn presentatie nog maar bendrukte: 40 procent van alle hotelovernachtingen in Nederland vinden in Amsterdam plaats. Dat daar dus relatief veel gebeurt en relatief veel talenten werken zal dan ook geen verrassing zijn.

Reageer op dit artikel