fotoreportage

Foto’s: Luxe trouw- en evenementenlocatie Villa Clementine, Purmerend

Hotel 1310

In een historisch herenhuis in Purmerend is een exclusieve trouw- en evenementenlocatie geopend: Villa Clementine. Het rijksmonument heeft het afgelopen jaar een grootse restauratie en renovatie ondergaan. De inrichting van Villa Clementine is klassiek en romantisch. Alle kamers ademen dezelfde sfeer.

Foto’s: Luxe trouw- en evenementenlocatie Villa Clementine, Purmerend

In 1880 bouwde de heer Brantjes de villa als geschenk voor zijn echtgenote, Clementine. Nieuw leven is in het herenhuis geblazen, waardoor onder andere de monumentale ornamenten weer zichtbaar zijn. Doordat de ruimtes zowel klein als groot zijn, is de villa geschikt voor elk soort gelegenheid: bruiloft, jubileum, verjaardags- of bedrijfsfeest, maar ook productpresentaties, lezingen of uitvaarten.

Prieel

Aan de villa bevindt zich een grote, lichte serre die grenst aan de bijzondere binnentuin en toegankelijk is via de grote zaal beneden. Deze ooit zo chique binnentuin is in oude staat hersteld en aangelegd, compleet met prieel. De gastvrouwen bij Clementine zijn Elise en Silvia Dix.

Reageer op dit artikel