fotoreportage

Foto’s Citiez Hotel Amsterdam

Hotel 1025

Aan het Osdorpplein in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West is het Citiez Hotel geopend. Het hotel telt 71 kamers en een café/ontbijtruimte. Opmerkelijk is de locatie van het hotel: in een winkelcentrum tussen een speelgoedwinkel en een opticien. Bekijk hier beelden van het hotel.

Foto’s Citiez Hotel Amsterdam

Volgens exploitant Revotels is het Citiez Hotel een hotel voor gasten die behoefte hebben aan een ‘comfortabel bed, een goede douche en gratis internet maar niet lang op hun kamer willen blijven’.

Het hotel is gevestigd in het voormalig kantoorgebouw van eigenaar Kroonenberg Groep. D/DOCK is verantwoordelijk voor het interieurontwerp, total-engineering & projectmanagement.

Iedere kamer beschikt over een badkamer en een tweepersoons bed, waarbij de luxere kamers zijn uitgerust met een pantry en koffie corner. In de kamers is gewerkt met rustige en natuurlijke materialen die tijdloos en ontspannend werken en als basis dienen voor de styling rondom de 71 wereldsteden.

Het hotel is begin zomer 2016 van start gegaan.

Reageer op dit artikel