fotoreportage

Foto’s: Hilton: hotel in Dubai met regenwoud

Hotel 1151

Hilton bouwt in Dubai aan een nieuw vijfsterrenhotel met een regenwoud. Het Rosemont Hotel & Residences, zoals het gaat heten, is 170.000 vierkante meter groot en krijgt een kunstmatig strand, een zwembad met een glazen bodem en een ‘eigen’ regenwoud.

Foto’s: Hilton: hotel in Dubai met regenwoud

Het hotel met 448 kamers en 280 serviced appartementen moet in 2018 klaar zijn. Het gaat open onder de vlag van Curio Collection by Hilton.

Het bouwwerk krijgt twee torens van elk 53 verdiepingen, eentje met hotelkamers de andere bevat de appartementen. Deze zijn niet te koop; alleen te huur. Gasten zien bij de entree een enorme 3d-projectie van een aquarium of een regenwoud. Je bagage wordt door robots gesjouwd. Verantwoordelijk architect is ZAS Architects.

We kunnen nog nergens vinden wat een nachtje in deze extreem luxe omgeving gaat kosten.

 

Reageer op dit artikel