fotoreportage

Foto’s: Blikvangers in The Park Lane, Hongkong

Hotel

De lobby en het loungegedeelte van The Park Lane in Hongkong zijn op artistieke wijze gerenoveerd. Bijzondere elementen trekken de aandacht, zoals de stijlvolle ‘kofferwand’ achter de VIP incheckbalie en het enorme beeldscherm bij een andere incheckbalie.

Foto’s: Blikvangers in The Park Lane, Hongkong

Het loungegedeelte heeft sterke visuele contrasten. Ruwe industriële muren met kunstwerken tegen zachte stoffen en comfortabele, luxe sofa’s en fauteuils.
The Park Lane is gelegen in het hart van Causeway Bay en heeft uitzicht op de haven en Victoria Park. Bovendien hebben de gasten direct toegang tot een gewild winkelcentrum van de stad. Het design is geïnspireerd op de omgeving. Het bekende Hongkongse designbureau CL3 gebruikte materialen, zoals marmer, koper, staal, hout en glas. Cl3.com

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels