fotoreportage

Sfeerimpressie Hotel Management Diner 2017

Hotel 822

Ruim honderd aanwezigen woonden het vierde Hotel Management Diner 2017 van Misset Horeca bij in Crowne Plaza Promenade Hotel Den Haag. Naast een fijne maaltijd, inhoudelijke sprekers en volop gelegenheid elkaar te spreken, vormden de uitreiking van de Misset Hotel Personality Award en de Dutch Hotel Award de hoogtepunten van de avond.

Sfeerimpressie Hotel Management Diner 2017

Onder de sprekers op het Hotel Management Diner 2017 waren Ewout Hogendoorn, die vast een vooruitblik gaf op het Hosta rapport van september en Sander Allegro die inging op belangrijke elementen om een hotel succesvol te maken – zoals humor.

De winnaar van de jaarlijkse Misset Hotel Personality Award is Michael Spetter van Louvre Hotels Group, die helaas niet aanwezig kon zijn. Tegen het einde van de avond steeg de spanning voor de drie finalisten in de Dutch Hotel Award: De Wilmersberg in De Lutte, Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals en Kruisherenhotel in Maastricht. De laatste werd tot winnaar uitgeroepen van de Dutch Hotel Award 2017.

Reageer op dit artikel