fotoreportage

Horecainterieur: Boutique aparthotel Wittenberg Amsterdam

Hotel 1494

In november 2017 openen de deuren van boutique aparthotel Wittenberg in Amsterdam met 115 appartementen. ‘We zijn het eerste boutique aparthotel in Amsterdam’ zegt initiatiefnemer Saco waarbij Saco staat voor Serviced Apartment Company. Wittenberg telt 115 appartementen.

Horecainterieur: Boutique aparthotel Wittenberg Amsterdam

Saco heft diverse apart-hotel merken waaronder Saco Aparthotels, Saco Serviced Apartments, Saco Bespoke Corporate Housing, Locke by Saco. He tbedrijf heeft meer dan 80.000 appartementen in 260 plaatsen wereldwijd. Saco werd opgericht in 1997 en telt meer dan 300 medewerkers. Wittenberg Amsterdam is hun eerste locatie op het vasteland van Europa.

General manager van Wittenberg is Milo Smits. Smits werkte voor zijn komst naar Saco voor Corendon Hotels in diverse functies. Boutique aparthotel Wittenberg ligt aan de Nieuwe Keizersgracht in hartje Amsterdam en opent in november de deuren. ‘De locatie aan de gracht, de uitstraling van het laat-achttiende-eeuwse pand en het verblijfscomfort maken Wittenberg een waardevolle toevoeging en uitstekend alternatief voor hotels en traditionele serviced apartments in Amsterdam,’ aldus Saco.

Het design aparthotel is geschikt voor de zakelijke reiziger of toerist met een verblijf van een week of langer.

Witenberg telt 115 appartementen die allemaal zijn gerestaureerd en ingericht met eigentijds design. Het aparthotel biedt de gasten de service van een boutique hotel en de vrijheid van het verblijf in een eigen appartement.

Wittenberg Amsterdam kent vier appartement-categorieën: studio’s en 1-, 2- en 3-kamerappartementen, sommige direct aan de gracht gelegen, andere met uitzicht op de tuin of binnenplaats. Ieder appartement is ingericht heeft een keuken, supersnel WiFi en Smart TV met liefst 72 kanalen. Uiteraard zijn er ook fietsen beschikbaar.

De hoge plafonds en natuurlijke lichtinval geven het gevoel van ruimte. Daarbij voegen de houten balken, de meubels in pasteltinten en accessoires in warme tonen een huiselijke sfeer toe. Extra bijzonder zijn de besloten binnentuinen die ideaal zijn voor werk, ontmoetingen of welverdiende ontspanning.

De Wittenberg House Hosts staan in Amsterdam 24 uur per dag klaar om gasten te begeleiden en van tips te voorzien. Wittenberg staat in het oostelijk deel van het centrum, in de Plantage-buurt.

Reageer op dit artikel