fotoreportage

Fotoreportage finaledag Dutch Hotel Award 2017

Hotel 1124

Traditioneel bezoekt de jury van de Dutch Hotel Award de drie finalisten op één dag. Dit jaar betekende dat een tour van honderden kilometers, via De Lutte en Vaals naar Maastricht. Landgoed De Wilmersberg, Bilderberg Kasteel Vaalsbroek en Oostwegel Collection Kruisherenhotel hadden alledrie exact twee uur om de jury te overtuigen. Een beeldverslag.

Fotoreportage finaledag Dutch Hotel Award 2017
010617, Vaals: Kasteel Vaalsbroek. Foto: Marcel van Hoorn.

Tijdens de finaledag krijgen de finalisten ze precies twee uur om nog één keer alles uit de kast te halen en de jury te overtuigen van de kwaliteiten van het managementteam. Ook dienen de resultaten van de finaleopdracht gepresenteerd te worden. Die opdracht luidde dit jaar als volgt: ‘Organiseer vóór de finaledag een activiteit die in het teken staat van een nieuw hoofdstuk in het verhaal van jullie hotel.’

Hotel Management Diner

De winnaar van de Dutch Hotel Award 2017 wordt op 22 juni bekendgemaakt tijdens het Hotel Management Diner dat Misset Horeca in samenwerking organiseert met Trust Hospitality, de initiatiefnemers van de wedstrijd. Tijdens het Hotel Management Diner, in Apollo Crowne Plaza Promenade hotel in Den Haag, worden ook de Misset Hotel Personality Award en de Misset Hotel Young Talent Award uitgereikt. Op 30 juni wordt de bij de prijs behorende wandplaquette in het winnende hotel uitgereikt, zo kan het hotel van de winst zelf een (media)moment maken, en dit vieren met medwerkers en relaties. Het Hotel Management Diner is een netwerkevent dat openstaat voor iedereen met een managementfunctie in een Nederlands hotel. Aanmelden kan hier.

Dutch Hotel Award

De Dutch Hotel Award is een initiatief van Trust Hospitality en vormt een jaarlijkse onderscheiding voor het hotelbedrijf waarvan het managementteam zich op een unieke manier onderscheidend heeft gemanifesteerd. DHA heeft tot doel de creativiteit en het professionalisme in de hotellerie te vergroten. De jury bestaat uit voorzitter Bas Tolmeijer van Trust Hospitality, initiatiefnemer van de wedstrijd Francesco Monaco van Trust Hospitality, hoofdredacteur Marjon Prummel van Misset Horeca, Theo Spies van SBS Architectuur, Jan van der Doelen van ING, Bart Meinen van Heineken en Sander Allegro van Hotelschool The Hague.

 

 

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels