fotoreportage

Horecainterieur: speels en contrastrijk design bij Moxy Amsterdam Houthavens

Hotel 552

Speels design, eigentijds interieur, rauwe materialen vs kleurrijke details. Met een doordacht interieurconcept wil Marriott met Moxy Amsterdam Houthavens scoren bij de millennials en andere ‘nieuwe reizigers’

Horecainterieur: speels en contrastrijk design bij Moxy Amsterdam Houthavens

Moxy kenmerkt zich door design dat tot in de kleinste details aansluit op de locatie. Muren die van zeecontainers zijn gemaakt, veel hout en krukjes met fietspedalen zijn slechts enkele van de bijzondere designelementen van Moxy Amsterdam Houthavens. 

Het interieur is een mix van verfijnde en onbewerkte materialen, organische en lineaire lijnen en gedeelde ruimtes. In het design elementen als betonnen vloeren, kunst met grappige referenties naar de Amsterdamse cultuur (zoals artistieke bierkannen) een Moxy-bibliotheek, een roze Moxy-boksbal en een selfie-photobooth die is geïnspireerd op de liften van het hotel.

Binnenkijken? Zie onderstaande foto’s van Moxy Amsterdam

Foto's

Reageer op dit artikel