nieuws

Hotels dupe van slaappiraat

Hotel

De politie van Drenthe heeft een slaappiraat opgepakt. De man zou voor ongeveer 7000 euro hotels in Drenthe en Groningen hebben gedupeerd. Het gaat hierbij om kosten voor overnachtingen, eten en drinken.

Dat meldt de regionale nieuwssite Waldnet.nl. De dader is een 59-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De man dupeerde vijf hotels in Drenthe en één in Groningen. De politie pakte de man woensdag 19 april op verdenking van flessentrekkerij.

De slaappiraat sloeg toe in de periode van oktober 2005 tot april 2006. Hij zorgde voor een totale kostenpost van 7000 euro voor het overnachtingen, eten en drinken in de hotels. De zwerver is vorige week vrijdag voorgeleid voor de Rechter-Commissaris. Hij zit nu in bewaring.

Reageer op dit artikel