nieuws

Doden in hotels aangetroffen

Hotel

In twee hotels in ons land is afgelopen weekend een dode aangetroffen. De levenloze lichamen lagen in een hotel in Rotterdam en een logiesbedrijf in Maastricht. Onderzoek moet uitwijzen waaraan de personen zijn gestorven.

In Maastricht werd het stoffelijk overschot van een nog onbekende vrouw aangetroffen in een hotel aan de Boschstraat. Het lichaam is zondagavond voor sectie overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis Maastricht. De politie sluit een misdrijf niet uit.

In Rotterdam is in een hotel aan het Henegouwerplein het lichaam van een 33-jarige Fransman gevonden. De man is vermoedelijk overleden aan een overdosis verdovende middelen. Bekenden van het slachtoffer waarschuwden de politie, die momenteel onderzoek doet.

Reageer op dit artikel