nieuws

Resort Bad Boekelo opgelicht

Hotel

Het bekende Resort Bad Boekelo in Overijssel is opgelicht. Het hotelbedrijf heeft een schade geleden van 5.500 euro. Een groep van twaalf gasten ging er vandoor zonder te betalen en deden en passant nog een greep in de hotelwinkel.

Dat meldt de regionale krant Tubantia. Het gaat om twaalf gasten die volgens eigen zeggen een ‘bedrijfsuitje’ hadden. Ze verdwenen zonder te betalen. Ook namen ze sierraden mee uit de hotelwinkel. De totale schade wordt geschat op 5.500 euro.

Personeel van Resort Bad Boekelo ontdekte afgelopen weekend dat de groep plotseling was verdwenen. Eén man, een 36-jarige Rotterdammer, kwam terug in Resort Bad Boekelo om zijn jas te halen. Daarbij is hij opgepakt door agenten. Hij ontkent overigens enige betrokkenheid bij de oplichtingszaak. De politie onderzoekt het voorval.

Reageer op dit artikel