nieuws

Hotel compenseert gasten

Hotel

Een wegafsluiting in Waalwijk zorgt al weken voor ergernis en commotie onder bewoners en ondernemers. Ook Hotel Waalwijk kampt met de gevolgen. Het hotel zorgt er evenwel voor dat de gasten gecompenseerd worden voor het ongemak. Ondertussen hebben alle betrokkenen hun buik er van vol.

Hotel Waalwijk blijft bereikbaar via een omleiding. Om de gasten zoveel mogelijk terzijde te staan krijgen zij indien mogelijk voor hun komst een routebeschrijving toegestuurd, waardoor ze het hotel in ieder geval makkelijk kunnen vinden. Om het ongemak te compenseren krijgen ze een driegangen menu voor € 9,95 aangeboden.

De werkzaamheden zullen nog twee maanden duren. De nadelen van de werkzaamheden zijn ook elders in het centrum voelbaar. Slijter J. de Rooij uit de Stationsstraat zag zijn omzet met een kwart dalen. „De mens houdt van gemak. Als hij niet gemakkelijk bij jouw zaak kan komen, gaat hij naar een ander”, aldus de ondernemer.

Bewoners en ondernemers hadden liever gezien dat het project in delen was uitgevoerd. Volgens de gemeente is dat niet mogelijk. Waalwijk zal nog weken met ‘de puinhoop’ moeten leven.

Reageer op dit artikel