nieuws

InHolland trekt Geert Dales aan

Hotel

Geert Dales is de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur van de Hogeschool Inholland waar onder andere de studierichtingen Leisure management, Hoger Toeristisch & Recreatief Onderwijs en Food & Business worden verzorgd. Dales maakte maandag bekend op te stappen als burgemeester van Leeuwarden.

Haddo Meijer, voorzitter van de Raad van Toezicht van Hogeschool Inholland is zeer ingenomen met de nieuwe bestuursvoorzitter die nu nog burgemeester is van Leeuwarden.

‘Dales voldoet in alle opzichten aan het door ons geschetste profiel. Dales is de aangewezen man om leiding te geven aan onze organisatie. Hij beschikt over de benodigde bestuurlijke ervaring, is maatschappelijk betrokken en is een open, dynamische en energieke persoonlijkheid’, aldus Meijer.

Dales volgt Jos Elbers op, die 15 oktober 2007 aftreedt. De scheidende bestuursvoorzitter was bijna vijftien jaar werkzaam als bestuursvoorzitter in het hoger beroepsonderwijs. Elbers noemt Dales, die 15 juli bij Inholland begint, een prima opvolger.

Inholland meldt komst Geert Dales

Reageer op dit artikel