nieuws

Ook Abramovich wil bouwen in Montenegro

Hotel

Na Donald Trump heeft ook Roman Abramovich grote interesse in de kuststreek van het Balkan-land Montenegro. De steenrijke Rus, ondermeer geldschieter van de Britse voetbalclub Chelsea, denkt aan een toeristisch paradijs.

Abramovich is bereid een belang te nemen in een investeerdersgroep om een bod uit te brengen op een groot stuk kustgrond in Montenegro. De zakenman denkt aan het bouwen van een omvangrijk comfortabel resort. Een groot deel van het strand is nu nog in eigendom van de staat.

Eerder toonde de Amerikaanse zakenman Donald Trump al interesse in de Balkan-staat. Uit een uitgelekte brief toonde Trump bovenmatige interesse voor het Ulcinjska Rivijera hotel in de badplaats Ulcinj, dicht bij de Albanese grens. Tot een daadwerkelijke overname is het nog niet gekomen.

Zie ook:
Donald Trump lonkt naar Montenegro

Ook Abramovich wil bouwen in Montenegro

Reageer op dit artikel