nieuws

Snel duidelijkheid over Garden Inn

Hotel

Hilton hoopt binnen zes weken meer duidelijkheid te geven over de Nederlandse toekomst van het merk Garden Inn. Daarmee is de kans groot dat het in de VS succesvolle Hilton-merk snel in ons land debuteert.

Jan van der Putten, general manager van het Hilton op Schiphol en als clustermanager verantwoordelijk voor de hotelontwikkelingen in Rotterdam en Den Haag, wil slechts kwijt dat ‘de ontwikkelingen goed gaan’ en er ‘binnen zes weken waarschijnlijk meer bekend wordt’.

Eerder maakte Van der Putten bekend dat Hilton in ons land voor 2010 vijf vestigingen van Garden Inn wil hebben. Het gaat hierbij om hotels van honderd tot 180 kamers in de drie- en viersterrencategorie.

Deze week kwam het bericht naar buiten dat Hilton in 2008 haar eerste Garden Inn opent in Groot-Brittannië. Het hotel komt op een steenworp afstand van Londen Luton Airport. Hilton wil in heel Europa de komende vijf jaar minstens twintig nieuwe Garden Inns opzetten.

Zie ook:
Hilton Garden Inns naar Nederland

Snel duidelijkheid over Garden Inn

Reageer op dit artikel