nieuws

Andreas Oerlemans operationeel directeur Bilderberg

Hotel

Bilderberg Hotels & Restaurants heeft Andreas Oerlemans benoemd tot Operationeel Directeur. Oerlemans (41), die zijn werkzaamheden per 1 maart a.s. start, wordt tevens opgenomen in het management team van Bilderberg.

Andreas Oerlemans is afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool Maastricht en heeft de afgelopen 19 jaar een uitgebreide loopbaan opgebouwd in de hotel- en gastvrijheids-industrie, bij het Amstel Hotel, Bilderberg Garden Hotel, Hotel Des Indes en Hotel Winselerhof. In 1996 kwam hij als manager commerciële zaken in dienst van Amsterdam ArenA en sinds januari 2003 was hij als categorie manager horeca verantwoordelijk voor de volledige horecaformule van de HEMA.

“Na een aantal jaren afwezigheid keer ik terug in de hotellerie, én bij Bilderberg. Dat voelt een beetje als thuiskomen”, aldus Andreas Oerlemans, wiens focus de komende tijd vooral op de conferentiehotels van Bilderberg komt te liggen. Op dit moment voert Bilderberg in haar hotels een omvangrijk investeringsprogramma uit, waarbij alle zalen worden gerenoveerd, coffeecorners met altijd verse koffie worden geïntroduceerd en het pakket audio-visuele hulpmiddelen alsmede het totale servicepakket worden aangepakt.Bilderberg exploiteert 21 hotels, waarvan 16 conferentiehotels op de Veluwe, en in Noord-, Oost- en Zuid Nederland. Eind vorig jaar introduceerde Bilderberg al een volledig nieuw foodconcept voor de vergadermarkt.

Reageer op dit artikel