nieuws

Bilderberg voltooit renovatieronde

Hotel

Bilderberg heeft de eerste fase van een grootscheepse verbouwing in acht hotels afgerond. Het gaat om een project waarbij een bedrag van 11 miljoen euro in gemoeid. In totaal werden meer dan 650 kamers onder handen genomen.

Het concern investeerde de afgelopen maanden flink in hotelkamers, gangen, recepties, lobby’s en vergaderzalen. De kamers werden voorzien van nieuwe vloerbedekking, gordijnen, behang en nieuwe bedden.

Acht Bilderberg-hotels werden onder handen genomen, te weten Parkhotel in Rotterdam, Garden Hotel te Amsterdam, Europa Hotel Scheveningen, Hotel de Bilderberg in Oosterbeek, Hotel Wolfheze, ’t Speulderbos in Garderen, Hotel de Klepperman in Hoevelaken en Crowne Plaza Maastricht.

Hoogtepunt is volgens Bilderberg de verbouwing van het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam, waar alle kamers en openbare ruimte compleet zijn vernieuwd als ook het toprestaurant De Kersentuin. Daarnaast is Bilderberg trots op het Europa Hotel in Scheveningen, mede door thermoskannen te vervangen voor moderne koffiecorners.

Later dit jaar worden nog eens zeven hotels gerenoveerd. ‘Voor het einde van het eerste kwartaal volgend jaar zijn alle kamers, alle badkamers en alle openbare ruimtes gerenoveerd. Tot voor kort konden we niet investeren vanuit de resultaten, die tijd is gelukkig voorbij’, aldus algemeen directeur Dries van der Vossen van Bilderberg Hotels & Restaurants.

Reageer op dit artikel