nieuws

Buitengewoon park voor Center Parcs

Hotel

Center Parcs opent eind juni de deuren van een omvangrijk, nieuw vakantiepark. De bungalowgigant investeert voor ruim 260 miljoen euro in het nieuwe park. Het park heeft een oppervlakte van 84 hectare.

Buitengewoon park voor Center Parcs

Het nieuwe park van Center Parcs ligt in Frankrijk en heet Le Lac d’Ailette. Het ligt op zo’n vier uur rijden van Rotterdam en is het grootste toeristische project sinds de opening van Eurodisney nabij Parijs vijftien jaar geleden. De parkleiding is Nederlands.

Le Lac d’Ailette (84 hectare) krijgt 861 woningen in Canadese stijl. Verder komt er een 18 holes-golfbaan, vijf restaurants, bars en een conferentiecentrum van meer dan 2.000 vierkante meter. Het park opent op 28 juni de deuren.

Al meer dan tweeduizend mensen hebben een woning geboekt in het nieuwe park. Elf procent van de boekingen komt uit Nederland. ‘Er zal een enorme nieuwsgierigheid zijn naar dit nieuwe vakantiedorp met accommodatie nieuwe stijl aan het water. En dat uitgerekend ook nog in het meest populaire vakantieland bij Nederlanders’, aldus verkoopdirecteur Erik van Essen van Center Parcs in De Telegraaf.

Zie ook:

Center Parcs investeert fors in nieuwbouw

Reageer op dit artikel