nieuws

Hajé neemt Mercure Heerenveen over

Hotel

Hajé Holding is de nieuwe eigenaar van Mercure Hotell Heerenveen. Eind vorige week is de akte van overdracht getekend waarmee Hajé de exploitatie van het hotel overneemt van Accor. Op dezelfde dag tekenden Hajé en Accor een franchisecontract waarmee het hotel zich aansluit bij de keten van Mercure Hotels.

Het hotel gaat verder onder een nieuwe naam: Mercure Hotel Hajé Heerenveen en zal bovendien een gedaantewisseling ondergaan. ‘De buitenzijde van het pand krijgt een facelift en de vergaderzalen een warmere uitstraling. De kamers worden persoonlijker ingericht en ook het restaurant wordt gerestyled’, aldus Hajé.

Met de overname wil de organisatie de combinatie tussen vergaderen, eten, drinken en slapen verbeteren. ‘Bovendien willen we de regionale markt bewerken door het aanbieden van thema-avonden, package deals en meerdaagse arrangementen.’ Het personeel blijft in het hotel werken, Hajé neemt de contracten over.

Reageer op dit artikel