nieuws

Hippe cocktailbar voor Okura

Hotel

Okura heeft een nieuwe aanwinst. Op de 23ste etage van het Amsterdamse tophotel is Twenty Third gevestigd, een stijlvolle bar met een ruim assortiment cocktails en maar liefst zeventien verschillende champagnes. Maar Twenty Third biedt meer.

Vanuit de champagne- en cocktailbar in het Okura heeft de gast fraai uitzicht over Amsterdam. De drankenkaart met cocktails en zeventien champagnes is samengesteld door de onlangs aangetrokken topsommelier Noël Vanwittenbergh en barmanager Marc Wüst.

Kaviaar

Naast het uitgebreide assortiment aan dranken biedt Twenty Third diverse delicatessen zoals kaviaar en oesters. Deze kleine gerechten worden bereid in de keuken van het naastgelegen sterrestaurant Ciel Bleu waarin Onno Kokmeijer de culinaire scepter zwaait.

Grote ramen

Voor het ontwerp van Twenty Third tekende architectenbureau Bert Verweij. Verweij is ondermeer bekend van de interieurs van de toprestaurants De Librije en De Bokkedoorns. Een opvallend kenmerk in het interieur zijn de grote ramen met daarin gecreëerde zitjes.

Dagelijks geopend

Twenty Third is dagelijks geopend van 18.00 tot 01.00 uur. Naast Twenty Third beschikt Okura over een tweede bar, La Serre Bar. Deze bar is gelegen op de begane grond en is dagelijks geopend van 12.00 tot 01.00 uur.

Zie ook:

Toprestaurant Ciel Bleu op de schop

Nieuw barconcept voor Okura

Reageer op dit artikel