nieuws

Hotspot Supperclub wil hotel

Hotel

De Amsterdamse hotspot Supperclub wil een hotel starten. Het logiesbedrijf moet een nieuwe loot aan de Supperclub-stam worden. Eigenaar Bert van der Leden voert gesprekken met twee multimiljonairs over het hotel.

Dat meldt het Stan Huygens Journaal van De Telegraaf. Het nieuwe hotel van de Supperclub moet in het centrum van Amsterdam komen en de hippe, loungestijl krijgen waarmee Supperclub bekend is geworden.

Supperclub-bier

Supperclub-baas Van der Leden voert momenteel gesprekken de Wassenaarse multimiljonairs Theo Dietz en Ernst Menten. Dietz en Menten zijn gecharmeerd van het plan en zoeken samen met Van der Leden naar een geschikte locatie, ergens in het centrum van Amsterdam.

Menten is ook op een ander vlak actief voor Supperclub. Zo is hij bezig een eigen biermerk voor het opvallende horecabedrijf te ontwikkelen. ‘Dat is een serieuze hobby. Het is een droom om een nieuw biertje op de markt te brengen. En zeker met de Supperclub’, aldus Menten in De Telegraaf.

Hotspot Supperclub wil hotel

Reageer op dit artikel