nieuws

Landal GreenParks wint publieksprijs Thuiswinkel Awards 2006

Hotel

Landal GreenParks heeft de publieksprijs gewonnen bij de Nationale Thuiswinkel Awards 2006 voor haar website www.landal.nl. Landal werd onderscheiden in de categorie Reizen en Vrije Tijd en kreeg de prijs uitgereikt in Noordwijk aan Zee door publieksjuryvoorzitter Fons van Westerloo.

De vakprijzen voor de beste Thuiswinkel van Nederland 2006 worden uitgereikt aan bedrijven die aantoonbaar excelleren in verkoop op afstand aan consumenten. ‘Als enige aanbieder van bungalowvakanties in de categorie Reizen en Vrije Tijd zijn we supertrots op deze onderscheiding, vooral omdat het een publieksprijs is. Een mooie beloning voor ons webteam, dat jaarlijks ca. 5 miljoen mensen naar onze site trekt’, aldus commercieel directeur Bas Hoogland, die de onderscheiding uit handen van Fons van Westerloo in ontvangst nam.

Ook in de categorieën Financiële Diensten, Multimedia, Speciaalzaken en Warenhuizen werden Thuiswinkelawards uitgereikt.

Reageer op dit artikel