nieuws

Meerwold en De Nieuwe Academie aangesloten bij Hampshire

Hotel

Hampshire Hospitality & Leisure heeft in Groningen twee hotels aan zijn ledenbestand toegevoegd: het ten zuiden van de stad gelegen Hotel Meerwold als Hampshire Hotel-Plaza Groningen en het in het centrum van de stad gelegen ‘zusterhotel’ De Nieuwe Academie als Hampshire Hotel-Groningen. Met deze twee nieuwe leden is Hampshire Hospitality & Leisure weer terug in Groningen.

Hampshire Hotel-Plaza Groningen ligt in de directe omgeving van het Hoornse Meer, maar ook de binnenstad van Groningen ligt op een steenworp afstand. Het is een locatie voor zowel zakelijke bijeenkomsten als voor een ontspannend verblijf. Het hotel beschikt over 40 vergaderruimtes voor groepen van 2 tot 250 personen, 118 modern ingerichte één en twee persoonskamers, een gastvrije bar, à la carte restaurant Culinas en een zwembad.

Hampshire Hotel-Groningen ligt in het centrum van de stad en is een vergader- en opleidingslocatie met alle faciliteiten. In het in 1998 geheel gerenoveerde pand bevinden zich 21 hotelkamers, 12 functionele zalen voor 2 tot 150 personen, een grand café met bibliotheek en een eigen parkeergarage.

Reageer op dit artikel