nieuws

Ook Golden Tulip in zee met Akzo

Hotel

In navolging van NH Hoteles heeft nu ook Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts een contract getekend met Akzo Nobel. De Nederlandse hotelketen noemt zich ‘exclusief hotelpartner’ van de chemiegigant.

Het contract houdt in dat Akzo personeel en relaties onderbrengt in vestigingen van Golden Tulip. Het gaat hierbij om een overeenkomst voor acht vooraanstaande locaties in Nederland waaronder hotels in de regio Amsterdam, Den Bosch, Leiden en Rotterdam. Daarnaast biedt Golden Tulip voor alle 76 hotels in Nederland speciale prijzen voor conferentie en vergaderfaciliteiten.

De tekening van de overeenkomst komt exact een week na de ceremoniële ondertekening van een contract tussen NH Hoteles en Akzo. NH is sinds begin dit jaar wereldwijd één van de ‘preferred hotelpartners’ van de chemiereus. De ondertekening van dat contract gebeurde net als bij Golden Tulip in het hoofdkantoor van Akzo Nobel in Arnhem.

Reageer op dit artikel