nieuws

Sofitel wordt Eden Babylon Hotel

Hotel

Eden Babylon Hotel Den Haag is de nieuwe naam van Sofitel Den Haag. Donderdag 29 maart is het hotel officieel overgegaan van Accor naar de Eden Hotel Group. De overgang heeft geen invloed op de gastvrijheid en activiteiten van het hotel.

Sofitel wordt Eden Babylon Hotel

De gasten zullen, buiten de nieuwe naam van het hotel, niets merken van de overname, zo verzekert operationeel directeur Frans Wientjes van Eden Hotel Group. ‘We zien in de hofstad nog een groot potentieel. En natuurlijk ben ik erg blij met de komst van de nieuwe general manager Jordi Kuijt. Hij is een echte aanwinst voor het Eden Babylon Hotel Den Haag’.

‘Voor het hotel en de uitgebreide vergadermogelijkheden blijft het business as usual. De sfeer is ontspannen en ook het restaurant blijft de ideale ontmoetingsplek voor zakelijke en particuliere afspraken’, aldus de nieuwe gm Jordi Kuijt.

Zie ook:

Eden neemt Sofitel Den Haag over (feb, 2007)

Reageer op dit artikel