nieuws

Windhoos dwingt Luken tot forse investering

Hotel

De vernietigende windhoos van vorige week donderdagavond, waarbij Fletcher Hotel De Malle Jan in Vierhouten werd getroffen, heeft Chris Luken per direct doen besluiten het hotel geheel te renoveren. Met de renovatie is een investeringsbedrag van bijna een miljoen euro gemoeid.

Windhoos dwingt Luken tot forse investering

Dat laat Chris Luken, chief executive officer van de Fletcher Hotel Group, weten. Na de zomer zal de buitenkant van het hotel geheel worden aangepakt. Zo komt er een nieuw dak, wordt het volledig geschilderd en krijgt het hotel nieuwe terrassen.

‘Het mooie is dat zonder die bomen (veel bomen zijn omgewaaid als gevolg van de windhoos, red.) het hotel nu pal in de zon staat. En dat naast de belangrijkste fietsroute van de Veluwe. Een grote terrasuitbreiding is het gevolg’, aldus Luken.

Begin januari gaat het hotel tijdelijk dicht om de kamers en openbare ruimtes te renoveren. Fletcher Hotel De Malle Jan heeft net een keukenverbouwing van 250.000 euro achter de rug. De nieuwe investeringen schat Luken in op bijna een miljoen euro.

Hotel De Malle Jan werd vorige week getroffen door een windhoos. Daarbij veroorzaakten omgevallen bomen voor veel schade. Vooral geparkeerde auto’s waren de dupe van het brute weer. Ook viel een hotel op het hotel met dakschade als gevolg. Er vielen geen gewonden.

Eerdere berichten over de Fletcher Hotel Group

Reageer op dit artikel