nieuws

Wintersportexpansie voor Landal

Hotel

Landal GreenParks verdubbelt het aantal parken in Oostenrijk. De bungalowgigant opent eind dit jaar twee parken in de populaire wintersportstreken Karinthië en Voralsberg. Daarmee onderstreept Landal de ambitie om een belangrijke speler in wintervakanties te worden.

Wintersportexpansie voor Landal

In Karinthië gaat in december Landal Bad Kleinkrichheim open. Het park krijgt 82 luxe appartementen en chalets. Landal Bad Kleinkirchheim ligt midden in een bekend ski-oord, op 1.025 meter hoogte. De woningen zijn voorzien van onder andere magnetron en afwasmachine.

In Vorarlberg, nabij de grens met Zwitserland, opent Landal Hochmontafon eind dit jaar haar deuren. Het gaat hier om een park met 93 appartementen, verdeeld over twaalf chalets. Landal Hochmontafon ligt in het skigebied Montafon/Gargellen op 1.450 meter hoogte, direct aan de piste.

‘Samen met onze andere parken bij Saalbach-Hinterglemm, Lungau en aan het Tsjechische Lipnomeer, bieden wij een uitgebreid wintersportproduct op toplocaties, voor zowel beginners als gevorderden. De parken zijn kindvriendelijk, met onder andere aparte skiclubs voor kinderen’, aldus commercieel directeur Bas Hoogland van Landal GreenParks.

Reageer op dit artikel